Kosten

Groepslessen gitaar, keyboard en zang voor €25,- per maand

Een les bij KIDS MAKE NOISE duurt 30 minuten. In dit half uur krijg je les in een groepje met maximaal 6 kinderen. Het is per school afhankelijk in welke instrumenten er les word gegeven. Op welke scholen we welke instrumenten verzorgen vind je bij LOCATIES

Een les bij KIDS MAKE NOISE kost €6,25, aan het eind van elke maand ontvang je een factuur met de daarop gegeven lessen. Wanneer er door vakantie of afwezigheid van de docent geen les is, zal hier ook niks voor in rekening worden gebracht. Het komt ook wel is voor dat er een maand is met 5 lesmomenten, in dat geval is de maandfactuur €6,25 x 5. Je betaald dus voor wat je krijgt.

 

Mocht je de lessen willen opzeggen dan werken we met een maand opzegtermijn. Vanaf het moment dat de lessen schriftelijk zijn opgezegd (dit kan via de mail) word de daarop volgende volle maand nog gefactureerd, deze gehele periode is er ook nog recht op de lessen.

 

Omdat alle kinderen bij KIDS MAKE NOISE jonger zijn dan 21 jaar word er een BTW tarief berekent op de lessen van 0%.

KIDS MAKE NOISE is aanbieder van de U-pas

Met ingang van 2017 zijn we begonnen met het aanbieden van de U-pas. De U-pas is een gratis meedoen-pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas kan het hele gezin meedoen aan sportieve en culturele activiteiten.

 

Om de samenwerking tussen KIDS MAKE NOISE en U-pas mogelijk te maken zijn de voorwaarden van hier boven genoemd net iets anders voor iedereen die gebruik maakt bij ons van de U-pas.

 

Wil je je U-pas krediet gebruiken voor onze lessen, dan gaat dit in blokken van 10 lessen. Er gaat dan per blok (10 x €6,25) €62,50 van uw krediet af en we nemen - aan het eind van de 10 gegeven lessen - contact met je op of je de lessen van je zoon of dochter wilt verlengen. Aan het einde van het schooljaar kan het zijn dat er niet meer precies 10 lessen te geven zijn, in dat geval zal er in dit blok wat van afgeweken worden.

Staat er niet genoeg krediet meer op je U-pas? Dan word het resterende bedrag nog aan u persoonlijk in rekening gebracht. Vanaf het moment dat wij direct aan u factureren veranderen de algemenen voorwaarden ook naar zoals dit boven aan deze pagina beschreven is onder het kopje GROEPSLESSEN GITAAR, KEYBOARD EN ZANG VOOR €25,- PER MAAND.

 

Voor meer informatie over de U-pas kunt u kijken op: https://www.u-pas.nl