Het KIDS MAKE NOISE Team

Emiel Schaap

 

Oprichter 

Docent Gitaar

emiel@kidsmakenoise.nl

 • OBS De Kees Valkenstein
 • Alg. Chr. Basisschool de Regenboog & BSO De Bonte Kraai
 • P.C. Dalton Basisschool De Rietakker
 • OBS de Werkplaats & BSO de Wilde Poema

Mijn naam is Emiel Schaap en ik ben de oprichter en gitaar leraar van KIDS MAKE NOISE. In 2013 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam waar ik mij heb kunnen ontwikkelen tot de muzikant die ik vandaag de dag ben. Momenteel ben ik te vinden als bassist in bands als Audio Adam en Pandae, ben ik werkzaam als basleraar, gitaarleraar & bandcoach bij muziekschool Art in Music, en ben ik muziekprogrammeur van de maandelijkse club avond van 3voor12/utrecht. Ik ben altijd een echte bandjes man geweest, op 11 jarige leeftijd pakte ik de basgitaar (en een paar jaar later de gitaar) op en ben ik - tot de dag van vandaag - meteen gaan samenspelen met andere. Dit heeft het muziek maken altijd leuk, interessant & spannend voor mij gehouden. Deze praktische kant van het musiceren en alles wat ik door de jaren heen geleerd heb in dit vak wil ik graag overbrengen op de nieuwe generatie muzikanten. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Bas van Bemmelen

Docent Gitaar

 • KBS het Veldhuis
 • Brede School Waterwin
 • OBS de Bijenkorf

Ik ben Bas van Bemmelen en heb meer dan dertien jaar geleden de gitaar opgepakt. Geïnspireerd door een docent op de basisschool die altijd zijn gitaar meenam naar de les, smeekte ik mijn ouders om ook zo’n prachtig stuk hout. Sindsdien heb ik in allerlei projecten gitaar gespeeld en heb ik in 2016 mijn diploma 'Musician 3.0' aan het Conservatorium van Utrecht behaald. Onder de naam Batobe maak ik elektronische muziek waarin ik ook gitaar verwerk en ik speel leadgitaar in de Utrechtse band NORDEN. In mijn lessen focus ik mij op het wonderlijke van het samen muziek maken en het aanpassen op de wensen van de leerlingen. Samen bekende liedjes spelen of dieper ingaan op hoe je samen iets nieuws kan maken. Niks is verboden, alles kan. 

Donna van Dijck

 

Docent Zang

 • KBS het Veldhuis
 • OBS de Twaalfruiter

Mijn naam is Donna, ik ben 23 jaar, geboren in Utrecht en anderhalf jaar geleden verhuisd naar Amsterdam. 

Omdat ik vroeger thuis er zo van hield om zelf liedjes te schrijven en te improviseren op de piano, kreeg ik vanaf dat ik 8 was pianoles. Ik ben er al snel ook bij gaan zingen, en mezelf op de piano begeleiden werd iets dat echt bij me hoorde.

Bij elke gelegenheid op school die ik had om muziek te maken, deed ik dat.

Inmiddels heb ik er 2 jaar vooropleiding Jazz-piano aan het conservatorium van Utrecht op zitten, en ben ik in 2016 geslaagd voor mijn Bachelor Jazz-zang aan het conservatorium van Amsterdam

Liedjes schrijven is nog altijd mijn grote passie, en ik kan dus ook helemaal mijn ei kwijt in de band die ik heb opgericht: Floatmonki. Onze eerste EP is in januari 2016 uitgekomen.

Naast zingen, schrijven en optreden met Floatmonki, geef ik ook sinds een paar jaar zangles en pianoles.

Het leukst aan lesgeven vind ik dat de leerlingen plezier hebben en genieten van de muziek die ze zelf maken.  In mijn lessen staat het het voelen en horen wat je stem doet en het verhaal dat je wilt vertellen met je stem centraal. We luisteren naar muziek en naar elkaar, om een muzikaal bewustzijn te creëren.

Je mag in de les alles meenemen wat je mooi vind, of als je het niet zo goed weet kom ik met ideeën die bij je passen. Ik pas me makkelijk aan, aan jouw lesbehoefte, en zal altijd mijn best doen je met nieuwe inspiratie en energie naar huis te laten gaan!

Thijs van Gemert
Docent Gitaar

 • OBS de Twaalfruiter
 • Brede School de Weide Wereld
 • BSO de Boshut in samenwerking met SterrenBSO & Brede School Tuinwijk

Mijn naam is Thijs van Gemert en ik speel sinds 1996 gitaar. Dit ben ik de rest van mijn leven altijd blijven doen maar toen ik een contrabas op mijn tante haar zolder vond ben ik daar mee bezig gegaan en ben ik in 2016 als contrabassist afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium.

In de tussentijd ben ik altijd gitaar blijven spelen en vooral ook gitaarles blijven geven en dat laatste vind ik nog steeds fantastisch om te doen. Spelen doe ik vooral op contrabas en je kunt mij zien in bandjes als Startas Orkestar en Lilac Skye.

Mijn lessen draaien vooral om het plezier hebben in de muziek. Ik vind het belangrijk dat jij vooral  zelf de liedjes kiest die je wilt spelen maar als je liever mij laat kiezen ben ik ook goed up to date met de recente hits. Naast het gitaarspelen gaan we bij mij in de les ook aan de slag met je gehoor en krijg je ook dingen te weten over de gitaar zelf. 

Armel Paap
Docent Gitaar & Zang

 • BSO Partou - Laan van Puntenburg
 • OBS de Twaalfruiter

Armel Paap komt uit Utrecht en is 22 jaar. Vroeger op de middelbare school is hij begonnen met gitaarspelen, en snel ook een poppunk-band begonnen. Daarmee heeft hij 5 jaar later auditie gedaan voor de Herman Brood Academie. Daar werd hij aangenomen en in het tweede jaar ontstond daar de band Rondé. Daar is hij nu druk mee. Rondé kun je kennen van hun single “RUN”, of een van de vele festivals waar ze afgelopen jaar hebben gespeeld. Ze zijn nu bezig met hun 1ste album dus snel volgen nieuwe songs. Ook al komt Armel zelf uit de poppunk-scene, zijn interesse’s qua gitaarspelen zijn heel breed en is vooral benieuwd naar wat leerlingen zelf willen leren of willen gaan doen met gitaarspelen.

Margot Zoer
Docent Zang

 • OBS De Bijenkorf
 • OBS de Kees Valkenstein

Mijn naam is Margot Zoer en ik ben zangeres, zangdocent en songwriter in het dagelijks leven. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg. Naast mijn hoofdvak zang, heb ik business, docentschap en songwriting gestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik al veel gave dingen mogen doen, waaronder een minor Music Business in Londen, een stageopdracht in Thailand en backingvocals bij Ilse DeLange. 

Tegenwoordig doe ik nog steeds van alles wat; workshops, zanglessen, muziek schrijven, opnemen, backingvocals & vooral veel optredens. Ik krijg hier nog steeds waanzinnig veel energie van en deel dit graag met andere zang-liefhebbers. 

Tijdens mijn lessen staan plezier, muzikaliteit en creativiteit voorop, maar dan wel met een vrije, ontwikkelde stem. De meeste stemmen kunnen namelijk veel meer dan je denkt.. ik laat het je graag ontdekken!